Bassline 5 (Nodebog + DVD)

kr. 299,00

Bassline 5 (Nodebog + DVD)

“Bassline 5” består af en nodebog med tilhørende instruktions DVD og henvender sig til nybegyndere på kontrabas. Sværhedsgraden stiger langsomt og slutter på niveau for let øvede. Læs mere i beskrivelsen og download et PDF-udsnit af nodebogen.

Varenummer (SKU): 031469 Kategorier: ,
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (0)

Beskrivelse

“Bassline 5” består af en nodebog (noder + tabs) på 53 sider med tilhørende instruktions DVD og henvender sig til nybegyndere på kontrabas. Sværhedsgraden stiger langsomt som øvelserne skrider frem og slutter på niveau for let øvede.

Materialet gennemgår emner som, stemning af kontrabassen, hvordan man står rigtig med den, fingerteknik, tonerne på gribebrættet, intonation og pitch, 12 kendte basgange samt 14 nye cool grooves med musik. I slutningen af bogen er der bonus materiale med instruktioner i bueteknik, samt gode råd til køb af kontrabas og tilbehør som pickupper, strenge og mikrofon.

Som bonus modtager man efter bestilling et link hvor man kan downloade samtlige videofiler fra DVD’en samt nodebogen i pdf format, så man har både en fysisk udgave af nodebogen med CD, samt lydfiler og nodefiler separat.

 

Download PDF-udsnit

 

 

Se traileren på “Bassline 5” DVD’en


 

 

Se også de andre produkter i Bassline webshoppen


 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bassline 5 (Nodebog + DVD)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *