Kontakt

Henrik Deleuran tilbyder privat undervisning i elektrisk bas og kontrabas i Aarhus

Henrik Deleuran, professionel bassist og basunderviser igennem mere end 30 år

Få privatundervisning i bas og kontrabas

Jeg har mere end 25 års erfaring med undervisning i bas og kontrabas. I undervisningen lægger jeg selvfølgelig vægt på elevens egen udvikling, behov og læring. Det er vigtigt at udviklingen sker i dit tempo og undervisningen tilrettelægges efter dit behov og ønsker til egen læring. Udover selve undervisningen, rådgiver jeg også om spændende emner, som er aktuelle for netop dit ønske og behov om udvikling. Tænker du på at købe nyt udstyr, giver jeg også gerne gåde råd omkring dette.

 

Ring og få vejledning – eller book en prøvetime

Ring til mig og få en snak om, hvordan vi i fællesskab kan styrke dine drømme og idéer for basmusikken. Du har også mulighed for i første omgang blot at booke dig ind på en prøvetime. Så kan du få en bedre idé om, hvordan undervisningen foregår samt om det er det rigtige for dig.

 

Ønskes undervisning via Skype?

Som noget nyt tilbyder jeg fjernundervisning via Skype. Det er en effektiv undervisningsmetode for de elever, som ikke har mulighed for undervisning i mit studie i Aarhus N. Ønsker du undervisning via Skype, skriver du blot dette i kontaktformularen sammen med din besked. Så rådgiver jeg omkring det tekniske ved Skype-lektioner, hvis det er nødvendigt.

 

Vil du inspireres først?

Er du ikke helt sikker på om undervisning i elektrisk bas eller kontrabas er noget for dig? Ønsker du at blive inspireret lidt inden du kontakter mig? Så kan du med fordel besøge siden med inspirationsvideoer. Siden er fyldt med en masse spændende videoeksempler på fingerteknikker, slapstyles og cool groves. Det er teknikker, metoder og emner som indgår i undervisningen og som kan give dig et indtryk af, hvad man kan arbejde på. Du finder også videoer fra større events såsom min seneste Bass Clinic – en fuldlængde video til de, der gik glip af eventet i 4Sound i Aarhus.

 

 

Håber at se dig til en prøvetime her på basundervisning.dk.

 

Med venlig hilsen

Henrik Deleuran

 

Find vej