Bassline 8 (Nodebog + DVD)

kr. 299,00

Bassline 8 (Nodebog + DVD)

“Bassline 8” består af en nodebog på 33 sider med tilhørende DVD. Materialet henvender sig til bassister som har anskaffet sig en 6-strenget bas og nu vil arbejde med de nye muligheder de ekstra strenge giver. Læs mere i beskrivelsen og download et PDF-udsnit af nodebogen.

Varenummer (SKU): 053457 Kategorier: ,
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (0)

Beskrivelse

“Bassline 8” består af en nodebog på 33 sider med tilhørende DVD. Materialet henvender sig til bassister som har anskaffet sig en 6-strenget bas og nu vil arbejde med de nye muligheder de ekstra strenge giver.

For at få mest mulig udbytte af materialet, er det en forudsætning man allerede har erfaring med at spille på en 5-strenget bas, med dyb B-streng. Har man ikke det, vil jeg anbefale at man arbejder med Bassline 6 nodebog + DVD, som netop går i dybden med øvelser i de nye muligheder den ekstra B-streng giver.

Jeg har i Bassline 8 valgt at tage udgangspunkt i nogle jazz akkorder, såsom modale, altererede dominant samt molMaj7 akkorder, og fundet en række spændende substitutions skalaer (modale, harmonisk mol, melodisk mol, DIM arpeggio, altereret skala, heltoneskala), som kan spilles henover førnævnte akkorder. Valget af disse substitutions skalaer er taget udfra hvad jeg personligt mener giver en lækker og krydret jazzy sound.

Som bonus modtager man efter bestilling et link hvor man kan downloade samtlige videofiler fra DVD’en samt nodebogen i PDF-format, så man har både en fysisk udgave af nodebogen med CD, samt lydfiler og nodefiler separat.

 

Download PDF-udsnit

 

 

 

Se traileren på “Bassline 8” DVD’en


 

Se også de andre produkter i Bassline webshoppen


 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bassline 8 (Nodebog + DVD)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *