VIP App

VIP App’en, også kaldet Bassline Blue App, er en free app beregnet for de elever som er tilmeldt og modtager lektioner på basundervisning.dk.

Appen indeholder 4 mapper, som det fremgår af billedet:

  1. Covers – indeholder backingtracks/lydfiler (mp3) på de cover numre som vi arbejder med i undervisningen, med mulighed for at ændre på hastigheden, så man nemmere kan øve til og spille med. Lydfilen kan både streames og downloades.
  2. Scores – indeholder noder/becifringer/tabs på de svære numre vi arbejder med i jazz/latin/fusion/funk genrerne, som du selv kan printe ud.
  3.  Looping – indeholder videofiler med 15 originale basnumre (komponeret af Henrik Deleuran), hvor alle spor i musikken (basgroove/akkorder/melodi/improvisation) bliver loopet til et samlet stykke musik. Der er mulighed for at ændre på hastigheden, så man nemmere kan øve til og spille med. Videofilerne kan både streames og downloades.
  4. Stjernemarkeringer – alle video- og lydfiler i de ovenstående mapper kan stjernemarkeres (stjernen er til venstre for titlen). Ved tryk dukker de op i denne mappe. En god måde at holde styr på de numre man arbejder med.
// Download VIP Bassline App'en