Om undervisningen

Indholdet i Henrik Deleurans basundervisning

Henrik Deleuran - fra Aarhus - tilbyder professionel basundervisning som privatundervisning i studiet eller som fjernundervisning

Basunderviser Henrik Deleuran underviser her én af sine elever ved eneundervisning i lydstudiet i Aarhus.

Basundervisning.dk med Henrik Deleuran som ejer og instruktør, tilbyder dig spændende, inspirerende og målrettet eneundervisning i elbas og kontrabas. Undervisningen foregår enten privat i mit studie, eller over Skype hvis man bor langt væk.

Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau (begynder, øvet eller viderekommen), samt i dine ønsker og behov for ny læring.

Du mødes med mig til en gratis prøvetime, hvor der bliver skræddersyet et undervisningsforløb som passer til netop dig og dine ambitioner. Til prøvetimen aftales et fast tidspunkt samt hvor ofte man ønsker at gå til undervisning.

 

Prøvetime og basemner

Som elev, møder du op til det aftalte tidspunkt med din egen bas og ideer til hvad du gerne vil arbejde med. Nogle spændende ideer til emner i undervisningen kan fx. være:

 • Finger-/slapstyle-/mute teknik
 • Grooves i forskellige stilarter
 • Walkingbas
 • Kendte basgange
 • Opbygning af dine basgange
 • Nodelæsning/tabs/rytmelære
 • Skalaer/arpeggioer
 • Improvisation og solo

Har du endnu ikke købt en bas, er du velkommen til at låne en i undervisningen indtil du har fået din egen. Jeg hjælper også meget gerne med rådgivning til køb af instrument og anlæg. Er du ikke helt tilfreds med spillekomforten på din egen bas kan jeg også hjælpe med justering af hals og strengehøjde.

Se eksempler på de mange spændende basemner på min videoside.

 

Sted, pris og tid hos basundervisning.dk

Undervisningen foregår på Katrinebjergvej 95A 1. 8200 Aarhus N. Der er mulighed for parkering i gården bagved bygningen.

En undervisningslektion varer 60 minutter og koster kr. 550. Du kan vælge fx en lektion pr. måned, en lektion hver 14. dag eller en lektion hver uge. Vælger du en lektion hver 14. dag får du lidt over 10% rabat på timeprisen, så du betaler kr. 975 pr. måned. Vælger du en lektion om ugen får du lidt over 20% rabat på timeprisen, så du betaler kr. 1.750 pr. måned. Tidspunktet aftaler du individuelt med mig. Undervisningen kan variere fra formiddage, eftermiddage til aften, afhængig af hvad der passer dig og hvad der er ledigt.

Hvis du modtager overførselsindkomst (SU, pensioner, arbejdsløshedsdagpenge, syge- og barselsdagpenge, kontanthjælp) kan du få yderligere 15% i rabat på betalingen. Det betyder, at vælger du 1 time om måneden bliver prisen kr. 450, vælger du 2 timer om måneden bliver prisen kr. 800, vælger du 1 time om ugen bliver prisen kr. 1.400.

Betaling foregår enten som kontooverførsel via netbank eller mobilepay.

 

Basundervisning via Skype

Hvis du bor langt væk fra mit studie i Aarhus og ikke kan afse tid til rejse, er der mulighed for undervisning via Skype. Det kræver blot at du:

 • Downloader Skype på din computer
 • Har et godt webcam (helst HD kvalitet)
 • Har et par gode højtalere som gengiver tydelig bas
 • Har en god internetforbindelse

 

Og så spiller det ellers bare…

 

Tilmeld dig basundervisning

Tilmelding foregår via kontaktformularen på hjemmesiden, hvor du skriver til mig, at du ønsker en prøvetime i elbas (båndet, båndløs, akustisk) eller kontrabas.

Skriv også gerne lidt om dig selv;

 • Hvor længe har du spillet?
 • Har du spillet/spiller du i band?
 • Har du spillet på andre instrumenter end bas?
 • Hvad ønsker du at blive bedre til på bassen.

Herefter får du svar tilbage med nogle muligheder for tidspunkt til en prøvetime.

Du kan booke en GRATIS prøvetime her

 

 

Henrik Deleuran tilbyder professionel basundervisning i Aarhus. Her i færd med at undervise en elev i elektrisk bas, afkodning og aflytning af basgange.

En del af Henriks undervisning består i at aflytte basgange. Her sidder Henrik sammen med en elev og aflytter basgangen til sangen “Quiet Life” af Japan med bassisten Mick Karn.