Elevudtalelser

Elevudtalelse af Marie fra Aarhus C

Henrik er enormt god til at udfordre uden at det bliver for meget at tage ind på én times undervisning, men modsat nok at arbejde på til næste undervisning. Der er altid en god stemning, ingen løftede pegefingre, men gode opfordringer og egen input bliver imødekommet.

Udover at jeg holdes fast i en udvikling af eget spil, forlader jeg altid en time med fornyet energi og en fornemmelse at have været i et tiltrængt pusterum i en daglig trummerum.

Jeg har pt. Ikke tid til eget band og spiller for egen udvikling og mest af alt lyst, men Henrik giver et indspark af samspil som ellers kan mangle, når man normalt ikke spiller med andre.

Marie, Aarhus C

Marie fra Aarhus C er godt i gang med undervisning i kontrabas hos Henrik Deleuran

Henrik har noget rigtig godt undervisningsmateriale (Bassline serien) og man kan tydelig at han har over 30 års undervisnings erfaring, så han ved hvordan den skal skæres. Jeg er yderst tilfreds og giver de bedste anbefalinger til andre som søger noget seriøs basundervisning.

Jan, Nyborg

Super kvalificeret personlig undervisning, som tager udgangspunkt i ens egne ønsker. Dog bliver man også positivt udfordret både genre mæssigt og i særdeleshed teknisk. Henrik besidder også en stor teoretisk viden, som han formår at formidle på en let og forståelig måde. Og lige præcis ordet “formidle” er et nøgleord ved Henriks undervisning. Er der noget man ikke lige forstår i første hug, så har han altid en anden forklaring klar. Derudover har han også sin BassLine serie, som også vidner om et drive til at formidle.

Andreas, Lystrup

Jeg valgte undervisning hos Henrik via Skype, da vores geografiske afstand er for stor til at mødes normalt. Skypebas-delen har fungeret rigtig godt, og når muligheden byder sig, besøger jeg Henrik i hans studie. I undervisningen koncentrerer vi os om at komme igennem diverse sange, som jeg spiller i mit band. Henrik er god til at møde mig på det aktuelle niveau og arbejder positivt og anerkendende. Bedste anbefalinger herfra.

Kenneth, Lemvig

Henriks Skype undervisning er altid meget inspirerende og meget let forståelig. Han er god til at undervise på lige netop dit niveau og man slutter altid af klogere end man startede. Vigtigst for mig er, at jeg kan overføre hans ideer og koncepter direkte til mit eget basspil, så jeg føler jeg står med en større musikalsk værktøjskasse, når jeg spiller i mine band sammenhænge.

Mikkel, København

Undervisningen har en fin balance mellem seriøsitet, dialog, og en afslappet, hyggelig stemning. Igennem baslektionerne får jeg en masse inspiration, spilleglæde og mere lyst til at øve mig.
Jeg spiller bas med et par venner og nyder det, fordi det bare er et fedt instrument.

Mads, Højbjerg

Undervisningen har taget udgangspunkt i mit niveau. Jeg er blevet skubbet i det rette tempo og derfor aldrig følt, at jeg har “knækket halsen”.

Ved hjælp af at lære den rette teknik har jeg fået mere “elastik” i mine hænder og spiller nu langt mere flydende. Jeg har igennem undervisningen været omkring genre, som jeg aldrig selv ville have fundet på. Det synes jeg godt om.

Henriks instruktioner har givet mig mere selvtillid på bassen samtidig med, at jeg selvfølgelig er blevet væsentlig bedre til at spille.

Trine, Aarhus C

Elevudtalelse af Peter, Skanderborg

Som så mange andre, besluttede jeg mig for at starte med basinstrumentet uden andet mål end, at bassen skulle blive min interesse. Basundervisningen hos Henrik har løbende givet mig de mål og har styrket den musikalske glæde, som basspillet kan tilbyde.

Vi valgte at starte fra bunden med simpel fingerteknik og øvelser fra Bassline serien, hvilket har betalt sig fuldt ud nu. Man får smidt dårlige vaner væk og tilegnet sig nye, gode.

Jeg bruger løbende Henriks basundervisning til at forbedre min fingerteknik, rytmiske sans, teoretiske forståelse samt til at få indsigt i musikalske genrer, gamle som nye, der kan videreudvikle og udfordre mit basspil. Vi finder gerne gamle melodier med fede basgange at aflytte. Her er Henriks musikalske øre og langvarige erfaring essentiel.

Henrik er en særdeles engageret formidler og underviser. Han er altid imødekommende og lyttende, og man kan mærke, at han er passioneret omkring sit arbejde med bassen. Om diskussionen falder på skalaer, gamle basgange eller blot almindelig ”tech-talk”, så er han altid interesseret i at gøre én bedre til næste undervisningslektion.

Jeg går altid derfra med et smil på læben og en fornyet energi og gejst. Takket være Henriks undervisning er basspillet for mig blevet mere end blot en interesse. Det er blevet en kilde til afkobling og til glæde.

Peter, Skanderborg

© 2017. Copyright by fotograf Chanett Koldsø

Peter fra Skanderborg modtager her undervisning i elektrisk, båndløs bas

Jeg er blevet introduceret til bassens magiske verden på en rolig, meget “tålmodig” og ikke mindst inspirerende facon af Henrik. Han virkelig lever og ånder for bassen og alle dens facetter på en måde, som bare giver én lyst til at øve, øve og øve. Det giver mig samtidig en helle fra dagligdagens trummerum, for når man sidder og øver på de baslektier – som man nu har fået for – så svinder tiden ind og man glemmer sig helt væk i det.

Fedt fedt fedt..!

Jesper, Løsning

Henrik tager i høj grad udgangspunkt i den enkelte elevs niveau og behov. Mit udgangspunkt var at jeg har spillet musik hele livet, og så fornylig har taget bassen op uden at have nogle grundlæggende færdigheder. Henrik foreslog høfligt om vi ikke bare skulle starte forfra, hvilket var det helt rigtige. Der bliver hurtigt og logisk bygget op fra gang til gang, og undervisningen er sjov, givende og varieret.

Udover en større teoretisk og teknisk forståelse, bliver jeg en markant bedre bassist fra gang til gang. Henrik bruger også tid på at guide i, hvordan man skal øve, så man heller ikke går kold i det mellem timerne.

Jeg bruger bas læringen i øvelokalet og på scenen med mit band, hvor jeg allerede kan mærke, at det løfter niveauet, og det kan de andre bandmedlemmer også. Derudover spiller jeg en del mere derhjemme, til stor “glæde” for den øvrige familie 🙂

Asger, Aarhus C

I lang tid overvejede jeg at få opdateret mine bas-evner. Jeg havde nået til et punkt, hvor jeg følte at jeg ikke kunne komme længere. Det har Henrik fået ændret og der er kommet godt gang i musik fantasien igen.

Henrik er en meget dygtig og engageret basunderviser. Frem for alt er han pædagogisk i undervisningen, så selv jeg kan forstå hvad han mener. Jeg er blevet udfordret på det niveau, som jeg bestrider og introduceret for nye genrer. Har lært en masse nyt musik med fed bas, en del musikteori samt (for mig) nye rytmer, og endvidere været inde på hørelære. Hele tiden så jeg selv kan følge med og tage det i mit tempo.

Det er en lærerig og meget positivt oplevelse at komme ved Henrik, kan varmt anbefales.

Michael, Thorsager

Fra første dag hos Henrik, var det jeg lærte noget jeg kunne bruge, og jeg har gang på gang oplevet at det jeg har lært, med det samme direkte kunne overføres til relevant anvendelse i band sammenhæng.

Efter det grundlæggende kom på plads, har det med Henriks velfunderede baggrund aldrig været svært at finde nye relevante emner at arbejde med. Ofte med udgangspunkt i mine egne ønsker. Det udvikler min teori, teknik og musikalitet.

Selvom jeg synes jeg egentlig er nået til et punkt, hvor jeg kan klare mig med det jeg har lært hidtil, går jeg stadig hos Henrik. Jeg kan mærke at det er med til at holde motivationen oppe, og sørge for at jeg fortsat udvikler mig som musiker.

Alt det, plus Henriks pædagogiske tilgang, tålmodige gemyt og behagelige væsen, gør at en time hos ham er noget man glæder sig til i dagevis.

Søren, Tilst

© 2017. Copyright by fotograf Chanett Koldsø

Morten tager turen fra Samsø for at modtage undervisning af Henrik Deleuran

Elevudtalelse af Morten, Samsø

Jeg er rigtig glad for undervisningen og synes at Henrik er god til at finde ud af hvilke emner, jeg har brug for at lære mere om for at forbedre mine færdigheder. Jeg får rigtig meget ud af baslektionerne og glæder mig hver gang til at lære noget nyt. Jeg kan mærke på mit basspil, at jeg udvikler mig meget via undervisningen, som jeg bruger til bl.a. at lære nye numre til mit band.

Morten, Samsø

© 2017. Copyright by fotograf Chanett Koldsø

Daniel fra Hinnerup øver her basteknikker med Henrik Deleuran

Det jeg får ud af at gå til undervisning hos Henrik er, at jeg får en masse praktisk øvelse på bas. Jeg bliver bedre og bedre for hver gang, da undervisningen er til at forstå og klare. Jeg bruger bas undervisningen til at blive bedre og til når jeg vil ud og spille i et band, da det giver mig flere muligheder og giver mig et bedre overblik når jeg spiller. Jeg synes helt klart det er en god undervisning og at det foregår under gode omstændigheder! Det kan klart anbefales!

Daniel, Hinnerup

© 2017. Copyright by Koldsø Fotografi

Søren fra Horsens lærer nye grooves på kontrabas i studiet hos Henrik Deleuran

Hyggelig atmosfære og meget effektiv undervisning.
Uanset genre og niveau foregår det på elevens præmisser, ønsker og formåen – bliver dog (heldigvis) presset ind imellem.

Søren, Horsens

0